06 5507 3891

Koop het boek

Vul hier je gegevens in om te bestellen. Je gegevens zijn veilig en zullen voor niets anders worden gebruikt. Vandaag besteld is morgen in huis. Of misschien een dagje later. Wil je een gesigneerd exemplaar?

Als je op de bestelknop klikt, ontvang je zo spoedig mogelijk een email en daaropvolgend een Tikkie om te betalen.
Prijs van het boek: €25,00 incl. verzenden binnen NL. Verzendkosten rest van Europa op aanvraag.

Dit boek heeft mij geraakt; Tex toont zichzelf op een eerlijke, kwetsbare, kritische wijze waarbij milde zelfspot niet ontbreekt. Ze laat ons zien wanneer we ‘de chronische schaamte’ onder ogen zien dichter bij ons ‘ware zelf’ kunnen komen. De afwisseling tussen haar persoonlijke verhaal en de theoretisch onderbouwing draagt bij tot fijn lezen. Voor mij als psychotherapeut was het lezen ook weer een vorm van leertherapie. Ik zal het boek zeker aan collega’s en cliënten aanbevelen.
Harry

Voor de echte schaamte voeler: Puur, verhelderend, confronterend, ontroerend, voedend, liefdevol etc.
De schrijfster heeft met dit boek een mooi kado gegeven aan degenen die willen leren over schaamte en zelf-afwijzing en de onvoorstelbaar grote, vernietigende impact die dit op een leven kan hebben.
Daarnaast tools en inspiratie om hier mee aan de slag te gaan op het pad van (zelf)liefde. Een boek om zeker een tweede keer te lezen. Dankbaar!
Anja

Een mooie combinatie van een kwetsbaar, persoonlijk levensverhaal en een duidelijke theoretische onderbouwing. Alles zeer helder geformuleerd en erg prettig leesbaar. Ik denk dat bijna iedereen wel aan een vorm van chronische schaamte lijdt en dus baat heeft bij dit boek. Helaas ook voor mij een “feest” der herkenning. Herkenning en erkenning is wel de eerste stap naar een oplossing. Ook daarbij geeft Tex goede tips en adviezen.
Kortom, een verdomd goed boek!
Ronald

Het boek is wereldwijd leverbaar. Natuurlijk. Wel van tevoren overleggen over verzendkosten. tex[at]uitschaamte[punt]nl

Wil je af en toe een update?

Ontvang aanbiedingen en inzichten die je helpen groeien. Je gegevens zijn veilig bij me! Hartegroet, Tex

Gelukt! Je bent ingeschreven.